Вивчення Біблії

Щоденні читання

Суботня школа

Суботня школа

Ваше здоров’я

Ваше здоров'я

Антирак. Мене зцілив Бог

Автор SDA.if.ua. Категорія ЧУДЕСНІ ЗЦІЛЕННЯ ВІД РАКУ

 

Praying woman hands

Praying woman hands

Для Бога немає невиліковних хворіб. Ісус Христос, перебуваючи серед людей, зціляв хворих. Він робить це й сьогодні. Наша історія якраз про це.

Я працювала вихователем у дитячому садку, чоловік – механізатором. Під моєю опікою перебували четверо маленьких дітей і дві лежачі бабусі. Під час чергового медичного огляду, мене направили до онколога. Коли лікар сказав мені, що я є їхньою пацієнткою, мене охопив відчай. Мучила лише одна думка: «Кому потрібні мої маленькі діти?» 

Мені ампутували груди, я прийняла 5 сеансів хіміотерапії, більше не могла витримати, втратила волосся і стала третьою лежачої в нашому домі. За нами доглядали діти. Чоловік купив костюм, сорочку і зібрався одружуватися.

Я не знала нічого про Бога, і всі ми були далекі від релігії. У дитинстві я бачила, як бабуся молилася своїми словами. Душа моя стала шукати Бога. Я молилася невідомому Богу, це був крик моєї зневіреної душі: «Господи, спаси мене і моїх дітей!»

Я намагалася встати, але не могла. Згодом я вставала, падала і знову вставала. Нарешті, я змогла стояти біля стіни, потім робила перші кроки, потім ходила тримаючись за стіну і, коли навчилася знову ходити, стала шукати церкву.

Я часто відвідувала церкву, їздила святими місцями, але полегшення не отримувала, страшні болі мучили мене. Я хотіла накласти на себе руки, але діти зупинили. Потім я вирішила покаятися в цьому гріху перед священиком, сподівалася, що він допоможе, і втішить. Але він строго подивився на мене і сказав: «Я повинен тебе покарати». Я подумала: «За що?» – і дуже сильно розчарувалася. Чоловік сильно пив і бешкетував, мені доводилося рятуватися втечею до своєї подруги, у якої теж була складне життя, і ми один одного розуміли.

У цей час двоє молодих людей, з сусіднього міста, приїжджали на велосипедах з сумками книг і попросили дозволу залишити у мене свої велосипеди. Я гостинно їх прийняла. Після роздачі книг проводилася євангельська програма, молоді люди запросили і мене. Незважаючи на неміч і біль, ми з подругою пішли. Чоловік дуже перешкоджав, але я все одно йшла. На цій програмі я зустрілася з живим Богом, Якого так довго шукала. Незабаром ми з подругою прийняли хрещення і стали членами Церкви адвентистів сьомого дня. У цей час у мого чоловіка стався інфаркт, і він помер. Бог мене зміцнював і підтримував, щоб я могла пережити і це випробування.

Час минав, і мені ставало все легше. Усі односельці знали про мій випадок, і якщо до когось приходила ця біда, то посилали онкохворих до мене за підтримкою та розрадою. 

Тепер я намагаюсь допомагати усім, хто зустрічається на моєму шляху, даю брошури, та розповідаю про те, як Бог мене зцілив. Навіть зараз, коли пройшло багато часу, я можу працювати, няньчити своїх онуків і правнуків.

Лідія, с. Червоний Мак, Крим

Шановні друзі!

Хоча останнім часом відбуваються потужні прориви в лікуванні онкологічних захворювань, але багато лікарів стають свідками незвичайного зцілення від раку навіть в його самих запущених формах, коли лікування вже безсиле. Медики  стверджують, що це можна пояснити нічим іншим, як Божим чудесним втручанням у життя людини.

Нагадуємо, що наша сторінка запровадила рубрику

«ЧУДЕСНІ ЗЦІЛЕННЯ ВІД РАКУ»

Якщо ви читали про подібні випадки чи знаєте людей які вилікувались (лікуються) від цієї хвороби, або самі з Божою допомогою вже перемогли онкологічний недуг, то будемо вдячні якщо поділитесь цими досвідами. Адже написано: «До Мене поклич в день недолі, Я тебе порятую, ти ж прославиш Мене!» (Пс. 49:15).

 З нетерпінням чекаємо ваші листи, які можете відправляти в приватні повідомлення на нашу сторінку у ФБ. Усі досвіди про чудесні зцілення можна також буде прочитати на сайті http://sda.if.ua/

Дякуємо за підтримку і допомогу!

 

Коментарі відсутні

Новини по дням

Вересень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Тра    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Контакти

вул.Івасюка, 76
м.Івано-Франківськ
76000

Написати лист