Вивчення Біблії

Щоденні читання

Суботня школа

Суботня школа

Ваше здоров’я

Ваше здоров'я

ВИБИРАЮ РАДІСТЬ

Автор SDA.if.ua. Категорія Духовні роздуми

Group 4

 

Один пастор все своє життя не просто був радісним і щасливим, але й з його обличчя дуже рідко сходила посмішка. Тобто, незважаючи на проблеми, все життя цієї людини було наповнене ароматом свята! Навіть вмираючи, він посміхався. Людям здавалося ніби він насолоджується приходом смерті. Друзі прийшли його провідати і один запитав:

– Чому ти посміхаєшся? Все своє життя ти радієш і ми все не наважувалися запитати, як тобі це вдається? І ось зараз, в останні хвилини, ти також посміхаєшся! Що тут смішного?

Старий пастор відповів:

– Багато років тому я прийшов до мого учителя молодим, сімнадцятирічним, але страждаючим хлопцем. Наставнику ж було сімдесят, проблем у нього було не менше, але він постійно досліджував Біблію і посміхався. Я запитав його: «Як вам це вдається?» І він відповів:

– Бог створив кожну людину вільною у своєму виборі. Щоранку, коли я відкриваю очі, то задаюся питанням, що вибрати на цей день – радість чи смуток? І так стається, що постійно вибираю радість.

Шановні  друзі, дякувати Богу що кожен з нас також може зробити такий вибір. То ж давайте не тільки самі виберемо радість, але й порадимо це ближнім, бо написано: «Завжди радійте, невпинно моліться, за все дякуйте: бо це Божа воля в Ісусі Христі щодо вас» (1Сол. 5:16-18).

Коментарі відсутні

Новини по дням

Жовтень 2019
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Вер    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Контакти

вул.Івасюка, 76
м.Івано-Франківськ
76000

Написати лист