Вивчення Біблії

Щоденні читання

Суботня школа

Суботня школа

Ваше здоров’я

Ваше здоров'я

ЯК ПЕРЕМІНИТИ ЖИТТЯ?

Автор SDA.if.ua. Категорія Духовні роздуми

Group 4

 

Задавши це питання християнину, часто можна почути стандартну відповідь «Віддай серце Ісусу». Але як це насправді зробити, невже варто лише промовити що віддаєш себе Богу і ти вже перемінюєшся? Чому ж після цього на відданому Богу серці залишається смуток, залишаються проблеми з характером, погані звички, скандали в сімї… І в кінцевому результаті сотні подібних «чому», коли не видно змін, викликають сумніви в силі Бога.

Слово Боже навчає: щоб отримати краще, обов’язково потрібно спочатку втратити, тобто потрібно не лише перестати триматися за старе, але й  відпустити застаріле мислення. «Вам треба позбутися, за вашим попереднім життям, старої людини, яку розтлівають звабливі пристрасті» (Еф. 4:22). Справа в тому, що недостатньо просто бажати змін. Для того, аби людині перемінитися, їй потрібно зробити чимало різних кроків. Немає росту без змін, немає змін без втрат, немає втрат без болю. У кожного з нас свої життєві проблеми і не тільки з характером, чи поганими звичками і тому ліки кожному Бог підбирає індивідуально. А на все це потрібний особистий підхід і час. Ніхто не підкаже як Ісус буде розмовляти з Вами: через дослідження Слова, проповіді, життєві обставини… чи можливо через усе одразу, але якщо ви дійсно повірите Лікарю душі й будете виконувати Його вказівки, то Він обов’язково перемінить ваше життя. Це Його робота – перемінювати життя і робить Він її тисячі років. Навіть те, що вас зацікавила ця тема і ви читаєте ці рядки, говорить про те, що ви уже перемінюєтесь.

Головне, що з’явилось бажання! «Бо то Бог викликає у вас і хотіння, і діяння за Своїм уподобанням» (Фил. 2:13). Слава і подяка Йому за це!

 

 

Коментарі відсутні

Новини по дням

Вересень 2019
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лип    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Контакти

вул.Івасюка, 76
м.Івано-Франківськ
76000

Написати лист